Wil je kennismaken met onze mooie sport? Meld je aan voor onze snuffellessen.

Wil je kennismaken met onze mooie sport? Gemeente Nissewaard organiseert een aantal snuffellessen welke worden gegeven door onze ervaren en enthousiaste trainers.

Taekwondo Voorne-Putten is de eerste en leukste Taekwondoclub in Spijkenisse. We beoefenen deze Olympische sport op recreatief-, wedstrijd- en topsportniveau. Onze trainers geven op een plezierige en pedagogische manier les aan kinderen (vanaf zeven jaar), jongeren en ouderen. We geven les op alle taekwondo-onderdelen: sparring, stijllopen en zelfverdediging. Verder werken we aan conditie, kracht, lenigheid en evenwicht. De trainers helpen je om je persoonlijke doelstelling te behalen. Het tempo waarin je Taekwondo leert, bepaal je grotendeels zelf. Respect, discipline en plezier staan daarbij altijd centraal!

Lijkt het jou leuk om te leren trappen, blokken, verdedigen en dit toe te passen in sparring en patronen lopen? En wil je krachtiger worden en meer vertrouwen in je zelf krijgen? Kom dan in februari de fantastische sport taekwondo ervaren!

Kijk voor het aanbod op: https://www.sportpas.nl/nissewaard/actiefinnissewaard/overzicht-aanbod/zoeken/taekwondo?mode=grid