Het Team


Trainers Taekwondo Voorne-Putten

Randy Rijke | 5 e dan
Randy is het eerste jeugdlid van Yu Sin Kwan Taekwondo. Hij begon als wedstrijdsporter en is nu sportschoolhouder, hoofdtrainer en licentiehouder Taekwondo Voorne-Putten. Randy begeleidt daarnaast het wedstrijdteam sparring als trainer/coach en is hoofdcoördinator van de regionale Vaantjescompetitie sparring en stijl, waaraan sinds 2004 vier tot vijf verenigingen meedoen. Hij is ruim tien jaar actief geweest in Hapkido en heeft hierin zijn 2 e dan behaald. In het dagelijks leven is Randy ondernemer. In maart 2008 richtte hij Buro SAM op, dat zich bezighoudt met vitaliteit op de werkvloer en bedrijfstrainingen geeft voor persoonlijke ontwikkeling.

randy@taekwondovoorneputten.nl
+31 6 53267578

Wim van der Kolk | 4 e dan
Wim beoefent al jaren Taekwondo. Hij startte als wedstrijdsporter en heeft zich daarna ontwikkeld op het terrein van zelfverdediging. In 2010 behaalde hij zijn zwarte band Hapkido. Tijdens de lessen legt hij zich toe op de technische trainingen bij zowel de jeugd als de senioren. Denk hierbij aan alle technische vaardigheden die vereist zijn voor de club- en danexamens. Verder begeleidt hij samen met Randy het wedstrijdteam sparring. In het dagelijks leven is Wim ondernemer, hij runt een installatiebureau onder de naam Van der Kolk en Koning.

wim@taekwondovoorneputten.nl
+31 6 55767103

Yance Deflers | 4 e dan
Yance Deflers is een veelzijdige trainer en geeft lessen aan jeugd- en junioren/seniorengroepen. Yance is een actieve wedstrijdsporter in het stijllopen en heeft verschillende nationale en internationale titels op zijn naam, waaronder Nederlands kampioen 2013 en 2015 en meerdere districttitels. Yance is lid van hetNederlandse Stijlteam en reist heel Europa door om deel te nemen aan kwalificatietoernooien. Uiteraard begeleidt hij het Taekwondo Voorne-Putten Wedstrijdteam Stijl als trainer en coach. Naast trainer en topsporter is Yance ook ondernemer. Onder de naam Assist IT ondersteunt hij bedrijven bij het automatiseren en beheren van hun ICT-netwerk.

yance@taekwondovoorneputten.nl
06 81382330

Assistent-trainers
De hoofd- en clubtrainers worden bijgestaan door een aantal assistenten met ruime ervaring en/of de zwarte band zoals Jenny Hardy, Vischal Horstink en Quincy Meurs.