Goud, zilver en brons!

Rond 7:15 op weg naar best voor het kawarmala taekwondo toernooi. Onze jongens werden gewogen en Jesse mocht de spits afbijten, helaas kwam het’vuur’ niet tevoorschijn en verloor hij zijn partij.

Toon en Julian zaten in dezelfde pool en Toon mocht als eerste van die twee. Toon won de wedstrijd met verve, mooie zijwaartse trappen wanneer de tegenstander zijn aanval inzette. Een overduidelijke winst! Julian mocht tegen een bijzonder snelle en sterke tegenstander maar verloor helaas. Toon zijn tweede wedstrijd mocht hij tegen de tegenstander van Julian, helaas niet gewonnen met hij hield zich karig!

Justino zijn eerste wedstrijd won hij overtuigend met heel veel kracht, door naar de tweede! En ook die won hij met kracht!

Hierna was Xavier aan de beurt, de enige in ons team in de A-klasse (die mogen op het hoofd trappen). Hij zocht gelijk de aanval waardoor het een superspannende wedstrijd werd, helaas de tegenstander als winnaar. Justino mocht als laatste de dag afsluiten, die hij zeer krachtig deed. Tegenstander was nog net niet in twee├źn. Goud voor Justino.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *