Met zijn allen de dojang in!

Helaas! uit voorzorg moesten we de traditionele strandtraining verplaatsen naar de Dojang bij onze zustervereniging in Hellevoetsluis. Dit maakte de training niet minder gezellig en zeker niet minder zwaar. Met een grote groep kinderen en een enthousiaste ploeg senioren lieten we de gymzaal aan de Fazantenlaan denderen.

Naast een flinke dosis conditie training door middel van trap en stoottechnieken op verschillende manieren uitgevoerd werden er ook Hapkido en Taekwondo technieken uitgeoefend bij de senioren. Na ruim 1:45 uur intensieve training was het laatste kwartier voor Priscilla. Priscilla zorgde ervoor dat in deze laatste 15 minuten het kleine beetje zweet wat er nog over was niet werd gespaard door middel van een HIT (High Intensity Interval Training) training.

Sport, spel en fun, Bij de kinderen spatte het plezier er vanaf. Alle materialen werden uit de kast getrokken en was er over inzet geen twijfel. Als laatste nog even een test wie de mooiste vliegende trappen kon maken.

We danken graag de trainers van deze avond Randy Oeij (TKD), Henk Verberne (HKD, Yance Deflers (TKD) en Priscilla Alders (HIT). Ook danken wij alle leden die aanwezig waren voor hun gezelligheid, motivatie en inzet. En uiteraard al het publiek langs de kanten.

Foto’s volgen spoedig.