Clubexamen juni 2017

Ze hadden er keihard voor gewerkt.

Het was zo ver. Op donderdag 22 juni 2017 is het clubexamen afgenomen voor zowel de junioren als de senioren. Vooral bij de kids was de spanning goed te voelen. Niet zo gek, want ineens moet je het allemaal maar even laten zien. Want buiten dat je best veel moet onthouden kijken de meesters ook nog eens naar hoe je alle technieken ten uitvoer brengt. En buiten dat is een beetje gezonde spanning goed voor je. Dat bleek ook maar aan de uitslag want iedereen was geslaagd. Sommige wisten zelfs meer en sloegen een cup graad over.

Bij de senioren was het genieten! Dit keer een kleine groep dus des te meer moesten ze geven. En dat is gelukt. Hun ki-haps galmden door de gehele zaal en wij trainers waren diep onder de indruk. 100% geslaagd!

Alle foto’s worden op onze Facebook pagina gezet.

Iedereen van harte gefeliciteerd.